Документи

Разделът с документи е постоянно нарастваща част, съдържаща интересни и ценни документи. Той включва нашите собствени фирмени документи, обхващащи нашата дейност, нашите решения и технологии. Всички документи от различните страници на нашия сайт, както и много други са на едно място тук за Ваше удобство. Можете да намерите полезни информационни листове, презентации, статии от индустрията и много други.

Освен това можете да намерите статии и съобщения в пресата, както и полезни статии за различни глобални въпроси, свързани с околната среда. Те включват предизвикателства, свързани със замърсяването, произтичащи от бързия растеж на световното население и индустриалния напредък. Включени са също така различни инициативи за научноизследователска и развойна дейност в световен мащаб за нови предстоящи технологии с цел намиране на решения за глобалното замърсяване.

Насладете се на съдържанието и се надяваме, че ще се присъедините към нас по пътя към кръгова икономика и един бъдещ устойчив свят. Чувствайте се свободни да изтеглите документите.

Документи за четене

Адветек Документи за Определни Държави

За България

За Доминиканската Република

Envitech Bulgaria introducción a Advetec XO
Envitech Bulgaria presentación de Advetec XO

Адветек Информационни Листове и Презентации

Advetec XO Информационен Лист
Advetec Nitrifiers Информационен Лист
Advetec Airstream Информационен Лист
Advetec Bio-Reactor Информационен Лист
Advetec Bio-Tech Продукти Информационен Лист
Advetec Hydrocarbons Информационен Лист
Advetec Fly Gone информационен лист
Advetec Airstream Презентация

Статии за Адветек Груп

Списание WMW (Яну 2016)
Списание WWT (Сеп 2014)
Списание Filtration+Separation (Юни 2014)
Списание Arab Water World (Май 2016)
Списание WMW (Юли 2014)

Можете Да Се Възползвате

Можете значително да намалите разходите Ви за изхвърляне на отпадъци и да подобрите Вашия екологичен имидж. Независимо дали сте община или компания от всякакъв мащаб, ние можем да Ви помогнем с правилното решение. Вижте по-долу за повече информация.

Компании
Общини