Ресурсен Център

Добре дошли в нашия нов ресурсен център. Тук можете да намерите постоянно нарастваща библиотека от ценни ресурси, за да усъвършенствате екологичните си познания. Тя постепенно ще бъде разделена на категории. Ще има информация за нашата компания, нашите решения, нашите технологии, нашите проекти, нашите партньори и много други.

Освен това ще намерите много полезни документи на едно място, като например презентации и информационни листове, статии от индустрията, интригуващи видеоклипове, глобални връзки и много други полезни функции.

Отделен раздел ще ви предостави общи познания за изменението на климата, глобалните предизвикателства пред околната среда и много други.

Центърът ни за ресурси в момента е малък, но ние непрекъснато го разширяваме с информация. Чувствайте се свободни да го преглеждате често, за да видите нови актуализации.

Ресурсен център за подобряване на знанията

Документи

Прочетете и свалете полезни документи за нашите решения и тяхните технологии, както и статии от индустрията

Виж Още

Видеоклипове

Гледайте интригуващи видеоклипове, показващи нашите решения в действие, както и клипове от цял свят за околната среда и глобалното замърсяването

Виж Още

Можете Да Се Възползвате

Можете значително да намалите разходите Ви за изхвърляне на отпадъци и да подобрите Вашия екологичен имидж. Независимо дали сте община или компания от всякакъв мащаб, ние можем да Ви помогнем с правилното решение. Вижте по-долу за повече информация.

Компании
Общини