Енвитек България назначи Васил Савов за Оперативен Директор. Той ще ръководи всички операции от дейността на компанията. Енвитек България е източноевропейската компания на Енвитек Интернешънъл (Envitech International). Понастоящем тя отговаря за Източна Европа, Южна Америка и Карибите.

Васил Савов е опитен директор, който има над 30 години опит и ценни ръководни умения. Неговият опит включва висши ръководни длъжности във водещи фирми в множество сектори в България. Преди това е бил Търговски Директор на Вертекс ООД – един от лидерите на пазара за домакински и кухненски продукти в България. Освен това, в продължение на повече от 10 години е бил Оперативен Директор на Авторай ООД. Фирмата е един от пионерите на пазара на автомобилни аксесоари в България.

В момента Васил Савов е Изпълнителен Директор на КАС Трейд ООД. Това е една от водещите компании в пазара на автомобилни принадлежности и консумативи в България.

Главният Изпълнителен Директор на Енвитек Интернешънъл, Петър Симеонов, сподели относно назначението:

Радвам се, че Васил се присъединява към нашия екип. Енвитек България наистина е много важна част от нашата група. Компанията контролира нашата дейност в Източна Европа, Южна Америка и Карибите. Тя е на стратегическо място, тъй като е част от Европейския съюз. Ето защо ние изграждаме местен център там с опитни професионалисти, които да реализират нашите планове за растеж. Васил несъмнено ще бъде безценен член на екипа и ще управлява операциите, включващи множество технологични решения. Аз работя много успешно с него от много години в КАС Трейд. Неговият опит, умения и професионален подход са забележителни. През годините той е допринесъл за развитието на позицията ни на пазара, както и подобряване на ефективността и рентабилността на компанията. Не се съмнявам, че можем да разчитаме на него за успешно управление на дейността на Енвитек България.

Освен Васил Савов, Енвитек Интернешънъл скоро ще добави още ключови нови членове на екипа. Те ще оглавяват развитието на иновативните решения на компанията в източноевропейския регион, както и в Южна Америка и Карибите.